Hallo iedereen,

Mijn naam is Alex Desender, ik ben 23 jaar oud en woon al heel mijn leven in Knokke. Ik ben in het eerste middelbaar voor het eerst naar de FOS gegaan en als ik er op terug kijk was dat een van mijn beste beslissingen van mijn leven. Ik heb vijf jaar met volle teugen genoten van de sfeer en spelletjes als gast om dan nog zes jaar lang leiding te geven. Ik vind het persoonlijk voor iedereen een aanrader om bij een jeugdbeweging of vereniging te gaan, je maakt er vrienden voor het leven!

Ik ben bij de KOR gekomen door betrokken te raken in de werkgroep van “Boereleute”. Ik had me hiervoor geëngageerd en kwam zo in aanraking met andere aspecten van de jeugdraad ook en het interesseerde me wel, het is een hechte bende en bij alles wat we doen of bespreken staan de belangen van de jeugd centraal. Ik had me dan na dat jaar in de werkgroep kandidaat gesteld om bij de KOR te komen en gelukkig werd ik daarna verkozen. Nog geen moment spijt van gehad.

Ik heb twee jaar op het Sint-Bernardusinstituut gezeten om daarna de logische overstap te maken naar het  Sint-Jozefslyceum. Na twee jaar bleek dat dit niet mijn ding was en toen heb ik de overstap gemaakt naar het VTI van Zeebrugge om daar Industriële wetenschappen te volgen en vervolgens daar ook in af te studeren. Hierna ben ik naar Gent getrokken om de opleiding industrial sciences te volgen maar daar heb ik jammergenoeg niet veel van gebakken. Ik heb me dan verlegd naar Kortrijk om daar na twee jaar af te studeren als graduaat Elektromechanica. Vervolgens ben ik beginnen werken bij Herbo Liften te Westkapelle, waar ik nu ondertussen al meer dan een jaar bezig ben.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met projecten die ik voor mezelf heb opgesteld. Ik ben graag bezig met mijn handen. Probleem is dat ik vaak afgeleid raak en start met meerdere projecten tegelijk, waardoor het kan voorvallen dat alles blijft liggen. Verder rijd ik ook graag met mijn mountainbike en koersfiets wanneer het weer het toelaat.

Copyright © 2021 Jeugdraad Knokke-Heist. Alle rechten voorbehouden.
Inloggen